Gönüllerince eğlendiler

Temmuz 17, 2010 by admin  
Kategori : Eğitim, Güncel

bingol-gonul-koprusu-oogrencileri-eglendiiiiiiii.jpg

‘Gönül Köprüsü‘ projesi kapsamında Osmaniyeden Bingöle gelen öğrenciler, Bingöl’ün turistlik yerlerini dolaşarak, gönüllerince eğlendiler.

Milli Eğitim Bakanlığı ve Türkcell iş birliği ile gerçekleştirilen Gönül Köprüsü Projesi kapsamında Bingöle gelen Osmaniyeli 200 öğrenci, gezilere devam ediyor. Proje kapsamında Bingöle gelen öğrenciler, Bingöl’ün tarihi ve turistlik yerlerini dolşarak, günlerini dolu dolu geçirdiler.

Programlarının ilk günlerinde şehir merkezini ve Genç ilçesinde bulunan Kız Kalesi, Kümbet, Sebitaris Kalesini dolaşan öğrencilerin bir sonraki durakları Ilıcalar beldesi oldu. Öğrencilerin Ilıcalar beldesi ziyaretlerinde İl Milli Eğitim Müdür Mehmet Ali Hansu, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı ve Proje Sorumlusu Ali Berdibek, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Hasan Basuğuy, projede görevli okul müdürleri ve öğretmenler eşlik etti.

Ilıcalar beldesini ziyaret eden öğrenciler, kaplıcalarda havuza girdikten sonra Bingöle geldiler.

Bu yazı toplamda 514, bugün ise 0 kez okunmuş.

Enter Google AdSense Code Here

YORUMLAR

Yorum yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.