Kargapazarı İlköğretim Okulu’nda sular akmıyor!
Türkiye Partisi (TP) Karlıova İlçe Başkanı Orhan Avcı, Karlıova ilçesine bağlı Kargapazarı İlköğretim Okulu’nda eğitim-öğretimin başlangıcından bu yana suların akmadığını söyledi.
TP İlçe Başkanı Avcı, yaptığı açıklamada Karlıova ilçesine bağlı Kargapazarı İlköğretim Okulu’nda eğitim-öğretimin başlangıcından bu yana suların akmadığını ifade ederek, okulda yaşanan sorunu Karlıova Kaymakamı Eşref Yonsuz’a defalarca ilettiklerini ancak kaymakamın okulda yaşanan sorunu çözmediğini ileri sürdü.
Kargapazar Köyü’nde bulunan ilköğretim okulunda eğitim-öğretimin başlangıcından bu yana suların akmadığını söyleyen TP Karlıova İlçe Başkanı Avcı, okulda yaşanan sorunu defalarca kaymakam ilettiklerini ifade ederek, “Kargapazar Köyü’nde bulunan ilköğretim okulunda eğitim-öğretim başlangıcından bu yana okulda sular akmıyor. Okul sorunu Sayın Kaymakamımıza defalarca ilettik. Kaymakam Bey köy okulunda yaşanan sorunu çözeceğine söz vermesine rağmen hiçbir şey yapmadı. Okulda su sorunu çözülmediği için çocuklarımızın hasta olmasından korkuyoruz” dedi.
Okulda yaşanan sorunu bizzat kendisinin Kaymakam’a ilettiğini ileri süren Avcı, “Bizzat kendim okulda yaşanan sorunu Kaymakam Bey’e ilettim. Ancak Kaymakam Bey’den sorunların çözümü için herhangi bir duyarlılık görmedik. Sorunların çözümü için bir duyarlılık görmediğim için tekrar Kaymakam Bey’e gittim. Fakat lütfedip beni makamına bile kabul etmedi. Sayın Vali’mizden Kaymakam Bey’in çözmediği sorunların çözümü için yardım bekliyoruz. Kargapazarı Köyü’nde bulunan ilköğretim okulunun su sorununu biran önce çözülmesini istiyoruz. Yoksa çocuklarımızı bekleyen büyük bir tehlike bekliyor” diye konuştu.
Bu yazı toplamda 1444, bugün ise 0 kez okunmuş.





YORUMLAR
Yorum yap
Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.