Yöresel El Sanatları Şenliği bugün başlıyor
Haziran 30, 2009 by admin
Kategori : Güncel, Kültür Sanat
Yaşam İçin Sivil Toplum Derneği (YİSTOD)’nin Kaybolan Yerel Kültürü Araştırma, Geliştirme ve Tanıtma Projesi” kapsamında düzenlediği Yöresel El Sanatları Şenliği” yapılacağı bildirildi.
Yöresel El sanatları Şenliği’nin 30 Haziran Salı (bugün) günü saat 11.00’da İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü’nde açılacağını belirten proje koordinatörü Gülbahar Kılıç, “3 gün sürecek olan şenlik 2 Temmuz’da sona erecektir. Şenliğimiz 10.00–17.00 saatleri arasında ziyaretçi ağırlayacaktır. Ürünlerinin sergide yer almasını isteyen katılımcıların 28 Haziran’a kadar YİSTOD’a kayıt yaptırmaları gerekmektedir” dedi.
Şenlikte, iğne oyaları, palas-cacim dokumalar, hediyelik eşyalar ve diğer el sanatlarının sergileneceğini belirten Kılıç, şenliğe tüm halkın davetli olduğunu söyledi.
Bu yazı toplamda 587, bugün ise 0 kez okunmuş.




YORUMLAR
Yorum yap
Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.